Начало
Начало За БНАЕПМК Структура  Услуги Членове Изложения Булроза Новини Контакти

БНАЕМПК, ул. Цар Калоян №8; тел.: 032 96 78 35; 032 96 78 34;  e-mail:office@bnaeopc.com

Share on Facebook Share on Google Bookmarks Share on Twitter Share via e-mail Print
Начало
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ ЧЛЕНОВЕ

НЮРНБЕРГ – 2018

МЕКАТА НА БИОЛОГИЧНИЯ ПАЗАР


От 14 до 17 февруари 2018 г. Нюрнберг отново беше Меката на целия бранш за биологични продукти. 2,785 изложители( 259 на Виванес) от 88 страни и над 48 хиляди търговски посетители от 130 страни участваха в престижното световното изложение . Фирмите със свои щандове демонстрираха постоянния растеж на пазара на биологични продукти в света. Дали от специализирани магазини за биологични продукти, супермаркети, или търговци, производители и потребители, всички те имаха възможността да почувстват новите тенденции в бранша и широкия спектър от нови продукти. Само в Германия немските производители предлагат над 50 000 продукти, носещи знака за биологичен сертифициран продукт.  
 

България на Биофах 

България вече 15-та година поредна година традиционно се представя от традиционните продукти, които представят страната на Биофах: медицински и ароматни растения, етерични масла и козметика, замразени плодове, пчелен мед и други.  Фирмите участнички на нашия бранш бяха: Интермед 1 ЕООД, Алта Ойлс ЕООД, Еньо Бончев ООД, Алтея Органик ООД, Оренда Груп ООД, Зоя БГ ЕООД  

Петра Уолф, член на Управителния съвет на Нюрнберг Месе заяви, че общо на двете изложения, са били представени над 11 хил. продукта за 4 дни.  Колкото до Виванес,  това подизложение за органична козметика често бива наричано „Красивата дъщеря на Биофах“. То се наложи през последните години като търговски панаир за натурални средства за персонална грижа и уелнес с иновативни продукти от 26 страни. Самата страна домакин – Германия се смята за един от пионерите в сегмента на натуралната козметика. Състоя се и конгрес и форум със 150 презентации за бъдещето на натуралната козметика и здравословен начин на живот.

Натру, партньорска организация на БНАЕМПК, представи преимуществата и добавената стойност на носителите на нейното лого. Тенденцията за увеличаване на сертифицираните от Натру компании е факт не само на пазара на Германия, но и за редица престижни международни и европейски компании в областа на производвото на натурална козметика.

Пожелаваме успех на играчите на този пазар и в ролята си на подпомагаща организация БНАЕМПК, ще продължава да се стреми да информира, съдейства и обучава по въпросите и процедурите свързани с тази тенденция в световен мащаб.


ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА АБОНАМЕНТ ЗА НАУЧНО-ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА БНАЕМПК 2018

АБОНАМЕНТ ЗА НАУЧНО-ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН 2018 Г.