Начало
Начало За БНАЕПМК Структура  Услуги Членове Изложения Булроза Новини Контакти

БНАЕМПК, ул. Цар Калоян №8; тел.: 032 96 78 35; 032 96 78 34;  e-mail:office@bnaeopc.com

Share on Facebook Share on Google Bookmarks Share on Twitter Share via e-mail Print
Начало
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ ЧЛЕНОВЕ

МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА И КРАСОТА – 12 - 14 APRIL 2018, IFM, ISTANBUL EXPO CENTER - ISTANBUL

Програмата за посещение на специалисти и условията за участие в изложението са следните:

1 ден: Отпътуване от София в 06:30 ч., от Пловдив - бензиностанция OMV в 08:30 ч. Пристигане в Истанбул следобед. Настаняване в хотел, намиращ се в Европейската част на Истанбул - Аксарай, в търговския и исторически център.

Съпътстваща програма - пешеходна екскурзия в историческия център на Истанбул – кв. Султанахмет – посещение на Синята Джамия и Хиподрума - Колоната на Kонстантин, Египетския обелиск, Змиевидната колона, Фонтанът на Вилхелм II - дворецът Топкапъ Сарай /дава се информация за двореца без да се посещава/ - църквата “Света София” /дава се информация за музея без да се посещава/ Нощувка.

2 ден: Закуска. Трансфер за откриване и посещение на изложението Beauty Eurasia. За желаещите вечеря в рибен ресторант. Нощувка.

3 ден: Закуска. Трансфер и посещение на изложението. За желаещите - Екскурзия “Двата континента” с професионален екскурзовод на български език: Златния Рог, посещение на двореца “Долмабахче”, новата европейска част, преминаване по въжения мост над Босфора, разглеждане на Азиатската част, вселенската патриаршия и българската църква “Св. Стефан”. За желаещите – вечеря в атрактивен Oриенталски ресторант с богата шоу програма. Нощувка.

4 ден: Закуска. За желаещите - Обиколка на Босфора с кораб: разходка покрай Европейския бряг на Босфора до крепостта Румели Хисар и Азиатският част. По бреговете на Босфора могат да се видят старовремски дървени вили, дворци от мрамор, крепости и малки рибарски селца. По време на пътуването ще видите още великолепния дворец Долма Бахче, както и парковете и кралските павилиони на замъка Йълдъз. Отпътуване за България. Пристигане в София- вечерта.

Цена: 300 лв.

Пакетната цена включва:

Доплащане за самостоятелна стая – 100 лв.

Информация за изложението: www.beautyeurasia.com

* Пакетната цена е валидна при група от минимум 35 участника.

Условия за записване: Сключване на договор с Туроператора и депозит 30 % от пакетната цена.

Краен срок за записване: 12.03.2018 г