Начало
Начало За БНАЕПМК Структура  Услуги Членове Членство Булроза Новини Контакти

БНАЕМПК, ул. Цар Калоян №8; тел.: 032 96 78 35; 032 96 78 34;  e-mail:office@bnaeopc.com

Share on Facebook Share on Google Bookmarks Share on Twitter Share via e-mail Print
Начало
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ ЧЛЕНОВЕ По-стари НОВИНИ

СТАРТИРА МЕЖДУНАРОДНОТО КОЗМЕТИЧНО ИЗЛОЖЕНИЕ COSMOPROF ХОНГ КОНГ 2017


За поредна година БНАЕМПК е организатор на българското национално участие на международното козметично изложение COSMOPROF Хонг Конг 2017 (15-17.11.2017г.).


С финансовата подкрепа на ИАНМСП, институционален бенефициент по ОП „Иновации и конкурентноспособност“ десет български компании се представят на национален щанд от 112 кв.м.

Пожелаваме успех на всички български изложители!

Stand 1.jpg Stand 2.jpg Stand 3.jpg Stand 4.jpg

СЕМИНАР „РЕКЛАМНИ ПРЕТЕНЦИИ И ЕФИКАСНОСТ НА КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ“


На 21.11.2017 г., от 9:30 ч. в зала „Пълдин“, х-л Санкт Петербург, гр. Пловдив ще се проведе семинар на тема „Рекламни претенции и ефикасност на козметични продукти". Форумът се организира от БНАЕМПК и Козметика Италия.

По време на семинара ще бъдат засегнати актуални въпроси, свързани с промените в козметичното законодателство в областта на рекламните претенции и ефикасността на козметичните продукти, а именно:

∙             Анализ на приложимите разпоредби относно рекламните претенции, съдържащи се в Регламент 1223/2009 и Регламент 655/ 2013

∙             Харта за отговорната реклама на Cosmetics Europe. Резултати от проучване на EASA. Доклад на ЕК относно рекламните претенции, основани на общите критерии.

∙             Ръководства на Cosmetics Europe за оценка ефикасността на козметичните продукти - представяне съдържанието на Ръководствата на Cosmetics Europe, в които е направен преглед на установените методи за тестване.

∙             Практическо упражнение: подготовка на рамкова стратегия относно доказване ефикасността на някои козметични продукти. Критичен преглед и дискусия.

Лектори ще бъдат водещи експерти на Cosmetics Italia: Матео Заноти Русо, Роберто Горни и Лоренцо Марангони.

Участието в семинара е платено: за членове на БНАЕМПК таксата е в размер на 70 лв./участник, а за нечленове: 140 лв. / участник.


СЕМ ИНАР „ЗАКОНОДАТЕЛНИ ПРОМЕНИ И АКТУАЛНИ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ СУРОВИНИТЕ ЗА КОЗМЕТИКА“


На 05.12.2017 г., в зала „Пълдин“, х-л Санкт Петербург, гр. Пловдив ще се проведе семинар на тема „Законодателни промени и актуални тенденции при суровините за козметика". Форумът се организира от БНАЕМПК и BASF.

По време на семинара ще бъдат засегнати актуални въпроси, свързани с промените в козметичното законодателство в областта на формулирането, както и най-новите тенденции в същата област.

Участието в семинара е платено: за членове на БНАЕМПК таксата е в размер на 70 лв./участник, а за нечленове: 140 лв. / участник.


ВКЛЮЧВАНЕ НА ЗГУ „БЪЛГАРСКО РОЗОВО МАСЛО“  В ДВУСТРАННО СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И КИТАЙ


ЗГУ „Българско розово масло“ ще бъде включено в двустранно споразумение между Европейския съюз и Китайска народна република за сътрудничество и закрила в областта на географските означения.

Писмо на МЗХ относно подписаното двустранно споразумение